Za koga je delavnica primerna?

 

Delavnica Tanka črta odgovornosti je primerna za vse vrste javnih zavodov: bolnice, zdravstveni domovi, šole, vrtci, centri za socialno delo, varstveno delovni centri, domovi za starostnike, ministrstva in vsi drugi zavodi.

 

Priporočljivo je, da je na delavnici prisotnih čim več delavcev posameznega zavoda. Delavnica je primerna za skupine do 50 udeležencev.

 

Če je v zavodu večje število zaposlenih, se lahko izvede delavnica v prirejeni obliki tudi za skupino do 100. S tem zavod tudi privarčuje, saj se ne obračunava dvakratnik osnovne cene.

 Trajanje delavnice?

 

Delavnica traja od 2 polni uri do 3 polne ure (4 pedagoške ure). Dolžina delavnice je odvisna od odmorov. Večina skupin želi kratek odmor, tako je običajni čas 2,5 polni uri.

 

Ali izvajate tudi roditeljski sestanek v šolah?

Predavanje na to temo izvajamo za starše in dijake v trajanju 1 ure, vendar le če je kolektiv doživel v samostojni izvedbi celotno delavnico. Brez tega šola ideje o tem modelu ne uvede v svoj vsakdan.

»V času mojega ravnateljevanja kolektiv strokovnih delavcev še nad nobeno izvedbo in vsebino strokovnega izpopolnjevanja ni bil tako navdušen, kot nad Tanko črto odgovornosti izvajalca Janija Prgića.Podajanje vsebine seminarja je nevsakdanje, vsebina pa nastavlja ogledalo vsem poslušalcem in nevsiljivo odstira še kakšne nove poti za delo z učenci.«

 

Romana Lebič, ravnateljica OŠ Glazija Celje